Vores engagement i den uafhængige finansielle branche

Det er bydende nødvendigt, at den uafhængige finansielle rådgivningsbranche opnår en stemme at tale med, overfor det politiske system og den traditionelle finansielle lobby. Hidtil har det kun været forbruger organisationer, som har været modvægten til bankernes indflydelse, men efterhånden som den uafhængige finansielle branche udvikler og organisere sig, så kan vi opnå en mere nuanceret og tiltrængt forbrugerorienteret dialog, om transformering af den finansielle rådgivning i Danmark.

Poul Stubkjær var medlem af arbejdsgruppen, der blev nedsat af Erhvervs- og vækstministeren til behandling af ny lov der skal gælde for Finansielle rådgivere. Arbejdet udmundede i Rapport om mulighederne for at styrke uvildig rådgivning som dannede grundlag for lovudkastet.

Stubkjær & Nielsen var blandt initiativtagerne til dannelse af den uformelle branchegruppe ”Sammenslutningen af uafhængige finansielle rådgivere” som afgav høringssvar til lovudkastet.
Senest er Stubkjær & Nielsen blevet inviteret til at deltage i et kommissorium, nedsat af Erhvervs- og vækstministeriet, som skal undersøge konkurrenceforholdene indenfor realkreditsektoren, og hvilke tiltag der eventuelt kan gøres for at forbedre konkurrencen.