Send os din adresse og vi vil give dig et gratis og uforpligtende råd
Send os en mail med din adresse og et telefonnummer, så vil vi vende tilbage til dig med en umiddelbar vurdering af dit nuværende lån og komme med forslag til eventuelle optimeringsmuligheder. Det er helt gratis og uforpligtende.

Indledende og uforpligtende møde.

Såfremt det giver mening at lave aktiv gældspleje på dit lån, vil vi invitere til et gratis og uforpligtende møde hos os, hvor vi i ro og mag kan gennemgå din nuværende belåning. I 8 ud af 10 tilfælde finder vi aktuelle optimeringsmuligheder, eller vi kan komme med forslag, der på sigt vil være af stor værdi for dig.

Optimeringen starter med at få et overblik over din nuværende situation, og klæde dig på med den mest aktuelle viden. Måske er det længe siden du sidst har modtaget rådgivning? Måske har du hidtil kun fået rådgivning fra din bank eller realkreditinstitut? Eller måske står du i nogle aktuelle overvejelser om låneoptag eller omlægning. Uanset udgangspunktet, vil du efter et møde med os, være langt mere oplyst og afklaret i forhold til hele realkreditmarkedet og dine muligheder.

Mødet har typisk en varighed af et par timer og du skal blot sørge for, at have din seneste terminskvittering, eller anden form for låneoversigt parat.

Kontakt os på tlf. 7170 7140 for at træffe en aftale eller udfyld vores kontaktformular.