Ejendomshandel

Vi sikrer dig en kompetent & værdiskabende ejendomshandel

Vi hjælper dig grundigt igennem processen

Uanset om du skal sælge din bolig eller købe en ny, så består både salg og køb af en lang række processer, som håndteret forkert, kan betyde forskellen på mange tusinde kroner mere eller mindre, ærgrelser og spild af tid.

Derfor er professionel rådgivning i forbindelse med ejendomshandel, både en logisk og ofte meget værdifuld beslutning.

Finansiering af ejendommen

Ejendomsfinansiering er hverken nemt eller særlig overskueligt. Det gælder både når du skal optage lån, mens du har lån og når du skal indfri det igen.

Da lånet ofte udgør én af de største poster på budgettet, er det altså også her, der kan være rigtigt mange penge at spare eller at tabe. Professionel rådgivning kan derfor få stor værdi for din samlede økonomi og dit overblik.

Vi hjælper dig med at overskue hele markedet og alle de afgørende detaljer. Når du skal til at optage eller indfri lån, så er der mange ting – kurser, renter, datoer – du skal forholde dig til for at opnå det bedst mulige resultat. I den situation vil vi aktivt overvåge lånene, og hjælpe dig med de ofte komplicerede beregninger og beslutninger.

Brug en professionel køberrådgiver!

Som købermægler, varetager vi dine interesser overfor sælger i forbindelse med en ejendomshandel og dit valg af finansiering. Vi er aldrig involveret i sager, hvor vi også repræsenterer sælger.

Vi rådgiver dig om alle de forhold du skal være opmærksomme på. Det kan være at vurdere om prisen for ejendommen bør forhandles, og i givet fald hvor meget? Er der specielle forhold eller begrænsninger for brug af ejendommen? Hvad står der i alle dokumenterne? Er købsaftalen formuleret klart og tydeligt, og ikke mindst, hvordan skal købet finansieres?

Vi tilbyder forskellige rådgivningspakker, der er afstemt i forhold til hvilken type bolig du er ved at købe og hvor meget rådgivning du har brug for.

Afspil video
Vores rådgivning er værdifuld når du

Kontakt os uforpligtende

Vores kunder opnår værdifulde og målbare resultater, der langt overstiger vores honorar. God finansiel rådgivning er ikke en omkostning, men derimod en klog investeringsbeslutning hvor afkastet kan måles i forbedrede økonomiske forhold.

Kontakt os på tlf. 71 70 71 40 og hør mere, eller udfyld kontaktformularen.

Skriv til Poul..

– Jeg hjælper dig godt i gang.
Giv mig et kald eller udfyld formularen herunder.