Realkredit

Har din bank givet dig det bedste råd om dit boliglån?

Rådgivning, overvågning og forvaltning af dit realkreditlån

Stubkjær & Nielsen yder rådgivning om realkreditlån og ejendomsfinansiering til private, andelsboligforeninger og andre ejere af fast ejendom.

Vi er specialister med mange års erfaring, indenfor aktiv forvaltning af lån, og vi hjælper vores kunder til at opnå betydelige økonomiske resultater. Vi varetager dine interesser og arbejder på tværs af alle realkredit- og pengeinstitutters produkter.

Aktiv gældpleje optimerer din økonomi

Når du optager et realkreditlån sælges lånet til en investor som en obligation. Obligationer er værdipapirer, der bliver købt og solgt hver dag. Derfor skal du fra den dag du etablerer et realkreditlån, forstå dig selv som ”obligationskøbmand” og din realkreditgæld, som en handelsvare andre er interesserede i. Vi hjælper dig med at handle din gæld optimalt således at du opnår en langsigtet gevinst og ikke blot kortsigtede besparelser.

Som kunde hos os overvåger vi dine realkreditlån og hjælper med at omlægge dine lån i takt med udsving i økonomien. F.eks. er der mange penge at tjene ved at omlægge sit lån i tilfælde af en rentestigning, hvor kursen på dit lån falder.

Gratis og uforpligtende tjek af dit lån​

Såfremt det giver mening at lave aktiv gældspleje på dit lån, vil vi invitere til et gratis og uforpligtende møde hos os, hvor vi i ro og mag kan gennemgå din nuværende belåning. I 8 ud af 10 tilfælde finder vi aktuelle optimeringsmuligheder, eller vi kan komme med forslag, der på sigt vil være af stor værdi for dig.

Optimeringen starter med at få et overblik over din nuværende situation, og klæde dig på med den mest aktuelle viden. Måske er det længe siden du sidst har modtaget rådgivning? Måske har du hidtil kun fået rådgivning fra din bank eller realkreditinstitut? Eller måske står du i nogle aktuelle overvejelser om låneoptag eller omlægning. Uanset udgangspunktet, vil du efter et møde med os, være langt mere oplyst og afklaret i forhold til hele realkreditmarkedet og dine muligheder.

Afspil video
Vores rådgivning er værdifuld når du

Kontakt os uforpligtende

Vores kunder opnår værdifulde og målbare resultater, der langt overstiger vores honorar. God finansiel rådgivning er ikke en omkostning, men derimod en klog investeringsbeslutning hvor afkastet kan måles i forbedrede økonomiske forhold.

Kontakt os på tlf. 7170 71 40 og hør mere, eller udfyld kontaktformularen.

Skriv til Poul..

– Jeg hjælper dig godt i gang.
Giv mig et kald eller udfyld formularen herunder.